Над 3000 ETI Elektroelement продукта онлайн в EPLAN Data Portal

Над 3000 ETI Elektroelement продукта онлайн в EPLAN Data Portal

ЕTI Elektroelement , европейският производител на електрооборудване за защита на битови, търговски и промишлени инсталации, представя над 1000 нови продукта (миниатюрни автоматични прекъсвачи и стопяеми предпазители) в онлайн библиотеката на EPLAN Data Portal.

ETI Elektroelement е един от водещите световни доставчици на продукти и услуги в областта на защитата на електрически инсталации. ETI е сред петте най-големи производители на стопяеми предпазители в света и един от водещите производители на иновационни продукти в областта на комутационната апаратура. Продуктите на ETI (стопяеми предпазители, миниатюрни автоматични прекъсвачи, автоматични прекъсвачи с лят корпус и въздушни автомати) обхващат гамата от 0,5А до 6300А, като могат да бъдат предложени както отделни продукти, така и продуктови линии или цялостни решения за контрол и защита на жилищни, търговски, промишлени инсталации, електроразпределение, фотоволтаични системи и други възобновяеми енергийни източници. Групата ETI се състои от 14 дъщерни дружества в различни европейски страни и си сътрудничи тясно с избрани партньори от цял свят. Te сa пионери в областта на защитата на батерии и фотоволтаични системи и са създатели международни стандарти в областта на предпазителите и прекъсвачите. В EPLAN Data Portal вече може намерите над 3000 ETI продукта за жилищни, търговски и индустриални инсталации. повече


ASTI програма:
  • Миниатюрни автоматични прекъсвачи:
    ETIMAT (от 0,5A до 125A, AC/DC), дефектнотокови защити: EFI-2, EFI-4, дефектнотокови защити комбинирани с автоматичен прекъсвач: KZS-1M, KZS-2M, KZS-4M.
  • Стопяеми предпазители NV, D, C, D0
    Стопяеми предпазители с gG/aM/gF/gTr характеристики, нови керамични и пластмасови основи за стопяеми предпазители, основи за свързване на нулев проводник, LV NV вертикални основи, вертикални разединители и аксесоари.
  • ETICON програма:
    Миниатюрни , моторни и помощни контактори, термични защити и аксесоари.
  • DC програма Green protect:
    Стопяеми предпазители CH и NV/NH DC, с gPV/gR характеристика, DC основи и разединители.

Продуктовата информация може да прочетете на 11 езика: английски, немски, полски, словашки, словенски, чешки, румънски, унгарски, руски и украински. Продуктите включват изображения, размери и линк към продуктовия уебсайт на 3 езика: английски, немски и руски. Продуктите са организирани в дървовидна структура, подобна на каталога на ETI, което улеснява проектанта при избора на компоненти и изготвянето на спецификация. С внедрените аксесоари, проектантът има възможност да избере най-подходящия продукт. Структурата на дървото може да бъде изтеглена от bit.ly/eti_eplan. За потребителите на по-стари версии на EPLAN има .xml библиотека от продукти на ETI на bit.ly/eti_eplan.

Новости в продуктовата гама на ETI:
  • Дефектнотокови защити комбинирани с автоматичен прекъсвач тип KZS B (съчетават функционалностите на двата продукта и се използва в AC страната на фотоволтаични системи, в зарядни станции за електрически автомобили и др.)
  • Ново поколение предпазители NH gG 800V a.c в стандартни размери, за защита на фотоволтаични инвертори.
  • Ново поколение хоризонтални разединители KVL за стопяеми предпазители тип NH (с възможност за aдаптиране на височината към шини с дебелина 5 мм или 10 мм, лесна смяна на посоката на захранващите кабелите и широк асортимент от аксесоари ).
  • Нова серия пластмасови основи PFB за предпазители D0 (с ергономичен дизайн , LED индикация, изключително ниски загуби на мощност, двойно захранване с гребен и кабел и възможност за асемблиране на многополюсни основи от еднополюсни такива)
  • Предпазители за специални приложения:
    • NH предпазители за фотоволтаични и подобни инсталации (1500V d.c., 1200V d.c., 1100 V d.c., 1000V d.c.)
    • DC предпазители тип NH и CH за защита на батерии
    • DC предпазители за железопътни транспортни системи
    • Предпазители за защита на AC и DC арестори при 10 / 350μsec и 8 / 20μsec

Повече информация за продуктите можете да намерите на уебсайта на ETI на адрес http://www.etigroup.eu или в YouTube

Aдрес

Ритбул ЕООД
1407 София, ул.”Ст. Л. Костов” 16, ет.2
Телефон: 00359(0)2 439 78 45
Мобилен: 00359(0)88 25 25 765
Е-mail: office@rittbul.bg